Sztárok

Michael Douglas nyilvánosan üzent nejének – videó

Egy hónapja jelentette be a 68 éves színész, hogy külön költözött a feleségétől, de mégsem volt magányos, amikor a vasárnap esti Emmy-díjátadóra ment.

Michael Douglas nyilvánosan üzent nejénekA 68 éves sztár a válása bejelentése óta először jelent meg ilyen nagyszabású rendezvényen, ahol többtucatnyi újságíró várta. Na nem mintha Douglas a filmmel kapcsolatos kérdéseken kívül bármire válaszolt volna. Kísérője egy feltűnően csinos, hosszú, sötét hajú nő volt, messziről sokan azt gondolták: Catherine Zeta-Jones mégis elkísérte a férjét a rendezvényre. De ezt csak nagyon messziről hihette bárki. Valójában Luciana a hölgy neve, aki egyébként Matt Damon felesége, és örömmel pózolt a kameráknak Douglasszel.

Emmy-gála, 2013: ők a győztesek!

Talán ez nem is volt annyira meglepő, hiszen a Túl a csillogáson című filmben Douglas Matt Damonnal játszik együtt. És ahogy azt előre borítékolták a kritikusok, Douglas meg is kapta az Emmy-díjat, köszönőbeszéde azonban még így is meglepő volt, hiszen feleségének mondott köszönetet a támogatásért. Igaz, nehéz volt eldönteni, hogy csak kötelességből említette-e meg Catherine nevét, vagy szívből jött az üzenet. A színész egy újságírónak azt mondta, hogy az ő házassága nincs válságban, csak nem él együtt a nejével… Mindenesetre amíg a 68 éves színészlegenda az Emmy-gálán élvezte a sikert, neje, Catherine Zeta-Jones Kínában tartózkodott egy mozikomplexum megnyitóján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top