Sztárok

Gyémánt Barbie-t és iPhone-t kapott Beyoncé kétéves lánya

Beyoncé kislánya csak január elején lesz kétéves, de gyémánttal díszített babákkal játszik. Talán ezek után meg sem kellene lepődnünk, hogy iPhone-ja is van.

A Forbes magazin idei listájának élén Beyoncé és Jay-Z áll, mint a legtehetősebb házaspár. Ha jobban tetszik, ők a zenei világ királya és királynője, és így már az is érthető, ha a kislányuk az első születésnapjára gyémánttal díszített Barbie babát kapott, vagy éppen egy iPhone-nal játszik.

A minap készült képen a húsz hónapos Blue Ivy a kezében viszi a telefont, miközben édesanyja a magánrepülőtől a kocsiig sétál vele. Bár Blue Ivy még beszélni sem tud, azért nem lenne meglepő, ha ez a saját telefonja lenne. Beyoncé lánya kétségkívül az egyik legelkényeztetettebb gyerek a sztárok körében. De nem sokkal vannak lemaradva Mariah Carey ikrei és Tom Cruise lánya sem, akiknek egy születésnapi buliját elnézve a túlzás szó új értelmet nyer. De Beyoncé és Jay-Z rajtuk is túltesz. Még csak-csak természetes, hogy a házaspár az összes házukban luxusszobát rendezett be a kislánynak, de egy 80 ezer dolláros drágakővel díszített babát vettek a gyerek első születésnapjára, és külön lakosztályt tartanak fenn a New York-i kosárlabda-stadionban, hogy a gyerek nyugodtan lehessen, amíg az apja meccset néz vagy éppen fellép a Barclays Centerben. Ez utóbbi évi 1 milliós kiadást jelent a párnak. Ehhez képest persze eltörpül a tény, hogy Blue Ivy egy iPhone-nal játszik.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top