Sztárok

VV Seherezádé beintett Paris Hiltonnak

Paris Hiltont is maga mögé utasította VV Seherezádé. Ő lett a világ harmadik legszebb lemezlovasa.
A(z) “Szerinted is szexi VV Sehi?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

VV Seherezádé beintett Paris HiltonnakA világ harmadik legszexibb modell-DJ-je lett az egykori villalakó, aki nagyon örül a helyezésnek – írja a Blikk. „Legutóbb még csak a tizedik voltam. A World’s Sexiest Model DJ nevű szervezet tavaly keresett fel, elkezdték nézni, merrefelé játszom, valamint a férfimagazinos megjelenéseket is figyelték” – mesélte Seherezádé, aki elárulta, hogy az első helyezett ukrán lánnyal már dolgozott együtt. Sehi szerint a sikerhez kell egy jó menedzser, de fontosnak tartja a jó zenei ízlést és a nyelvtudást is. „…ismerni kell a közönséget, és tudni kell mixelni, a nyelvtudás pedig elhagyhatatlan” – mondta a DJ lány, aki Paris Hiltont is megelőzte, hiszen az örökösnő csak a negyedik lett.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top