Sztárok

Kiderült: már egy éve házas a VV-győztes

A VV6 kapcsán egyre többen kérdezgetik: mi lett a régi szereplőkkel, pláne a győztesekkel? Egyikük például egy évvel ezelőtt megházasodott!

Angliában, Lincoln városban kezdett új életet a Való Világ második szériájának győztese. Vitkó László azt mondja, igazi felfrissülés számára, hogy a munkája alapján ítélik meg és nem annak fényében, hogy látták valamikor a tévében. „A nulláról kezdtem Angliában, és nekem ez nagy felüdülés volt” – mondta az egykori VV-győztes, aki jelenleg kilenc étterem menedzsere Angliában, és egy évvel ezelőtt szerelmét is az oltár elé vezette. Az esküvőt azonban itthon, Magyarországon tartották. „Tavaly házasodtunk össze, Lillafüreden. Nagyon szép volt az esküvőnk, és azóta is együtt élünk. Nem tudom még, hogy hazamegyünk-e Magyarországra, és ha igen, mikor, vagy itt maradunk-e. Nem tudom a választ, mert nem tervezek hosszú távra” – ecsetelte VV Laci.

Kiderült: már egy éve házas az egykori VV-győztes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top