Sztárok

Sztárok elhallgatott családi titkai

Szívesen nyilatkoznak, ha a sikerről van szó, de mélyen hallgatnak, ha gyilkos szülőről, nőket molesztáló testvérről vagy a testéből élő nővérről kérdezik őket. A sztárok családtörténetében is előfordul olyasmi, amiről nem szeretnek beszélni – vagy mert kínos, vagy mert fájdalmas.

Sztárok elhallgatott családi titkaiBritney Spears

Az anyja elütött egy gyereket
A mai napig kísérti Lynne Spearst a szörnyű emlék, amikor húszévesen hazafelé tartott az autójával. Egy sarkon a biciklijével kigurult elé egy kisfiú, és ő nem tudott elég gyorsan fékezni. A 12 éves gyermek a helyszínen meghalt.

Sztárok elhallgatott családi titkaiReese Witherspoon
A bátyja nőket molesztált

A színésznő bátyját hét éve tartóztatták le, amiért Reese-nél három évvel idősebb John az éjszaka közepén bemászott egy idegen nő hálószobájába, és erőszakoskodott vele. A szexuális zaklatásért lecsukott testvért korábban már ittas vezetésért is körözték.

Sztárok elhallgatott családi titkaiMariah Carey
Prostituált a nővére

Elvált szülők gyerekeként, rendezetlen körülmények között nőtt fel. Mariah csak a szerencsének köszönheti, hogy nem kallódott el, mint a nővére, Alison, aki 15 évesen szülte első gyerekét, később prostitúcióból élt, emiatt többször le is tartóztatták, és sajnos HIV-fertőzött lett.

Sztárok elhallgatott családi titkaiJack Nicholson
Nem a szülei nevelték

A színész úgy nőtt fel, hogy a nagyszüleit hitte a szüleinek, az édesanyjáról pedig azt gondolta, hogy a nővére. Az igazsággal felnőttkorában szembesült, amikor egy újságíró utánanézett a gyökereinek. Addigra a nagymamája és az anyja is meghalt, így Nicholson sohasem tudta meg, hogy ki volt az édesapja.

 

Sztárok elhallgatott családi titkaiPatrick Duffy
Meggyilkolták a szüleit

A színész Bobby Ewing szerepével a sikerei csúcsán volt, amikor a nyolcvanas évek közepén elképzelhetetlenül borzalmas családi tragédiát kellett feldolgoznia: két tinédzser agyonlőtte a szüleit, miközben kirabolták a család által üzemeltetett bárt. Patrick évekig járt pszichológushoz.

Sztárok elhallgatott családi titkaiAshton Kutcher
Van egy beteg ikertestvére

Kevesen tudják, hogy Ashtonnak van egy ikertestvére, Michael, aki súlyos rendellenességgel született. Egy agyi probléma miatt szellemileg kissé visszamaradott, fiatal korában szívátültetése is volt, emellett nagyothall és rosszul lát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top