Sztárok

Sosem volt drámával indult az X-Faktor tábora

Váratlan helyzetbe kerültek az idei X-Faktor táborozói: drámával kezdődött az első nap.

Sosem volt drámával kezdődött az idei X-Faktor tábora. A táborba továbbjutott versenyzők ezúttal egy hatalmas partyval kezdték a közös munkát, ahol hajnalig tartó zenével és táncolással ünnepelték az új kezdetet. Eközben azonban a zsűri egész éjjel azon vitázott, kik legyenek azok, akik már rögtön az első napon búcsút mondanak. Döntésükhöz újra megnézték az üres színpad falára vetített felvételeket az eredeti produkciókról, hogy felülbírálhassák korábbi ítéletüket.
A táborba érkező jelöltek azonnal a buszról való leszállás után névsorolvasással szembesültek, csoportokba kellett rendeződniük anélkül, hogy tudták volna, mi vár rájuk.
“Amíg ti buliztatok, mi újranéztük mindenki produkcióját, és az az igazság, hogy vannak, akiknek a produkciója nem volt elég meggyőző” – köszöntötte őket Alföldi Róbert, majd a középső csoportba sorolt 50 embert azonnal haza is küldte. Mint elmondta, nem érezte rosszul magát, mert ő az egyenes helyzeteket szereti, melyek talán sokkolóak, de legalább gyorsan véget érnek, és nem áltatják azokat, akikről úgyis tudják, nincs tovább.
Tóth Gabi megrendült a döntéstől: “az ilyesmi az emberből mindig kitép egy darabot”, mondta, Szikora pedig szintén nehezen élte meg a szituációt, szörnyen nehéznek találta, hogy ismeretlen embereknek nemet mondjon.

Sosem volt drámával indult az X-Faktor tábora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top