Sztárok

Szerelmes pillanatok az X-Faktorban

Úgy tűnik, az idei X-Faktor sem telik el szerelem nélkül. Már a tábor során találkozhattunk az első pillanatokkal.

Az idei X-Faktor sem hagyja magára a romantikus lelkű nézőket. Karsai Kata és párja, a Fat Phoenix énekese külön produkcióval, de egy párként érkeztek a válogatóra, ahonnan tovább is jutottak, a táborban viszont elvált az útjuk. Kata produkciója nem sikerült igazán jól, a szöveggel is nehézségei voltak, ezért a mentorok hazaküldték. Párja viszont továbbjutott, igaz, oda kellett figyelnie színpadra lépés előtt, hogy saját előadására tudjon koncentrálni, és ne hagyja elhatalmasodni magán barátnője kudarcát.
Bár az ő útjuk az X-Faktorban nem együtt folytatódik tovább, lehet, hogy máris szemtanúi vagyunk egy új szerelem születésének. Feltóti Dániel és Nagy-Szende Éva a műsor során ismerkedtek meg egymással, és bár nem tudják, mi sülhet ki ismeretségükből, az biztos, hogy szeretnek egymás társaságában lenni és támogatják egymást. Dani csak annyit tud, hogy Éva mosolya nagyon sokat ér neki, és különösen boldogok voltak attól, hogy mindketten tovább is jutottak a tábor csoportos meghallgatásán. Így aztán lesz alkalmuk még több időt együtt tölteni és meglátni, mi alakul ki kettőjük között.

Szerelmes pillanatok az X-Faktorban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top