Sztárok

Merész kijelentést tett Stohl András

Színigazgatókat és politikusokat bírált egy rendezvényen Stohl András.

 

A(z) “Te láttad már a Vígszínházban szerepelni Stohl Andrást?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Stohl András egy rendezvénysorozatnak volt a vendége, ahol sarkos véleményt fogalmazott meg – írja a Bors. A színész bírálta a Nemzeti Színház új igazgatóját és a Vígszínház körül kialakult helyzetre is kitért. „Eddig okosabban csinálták, mint most, de ez abból fakad, hogy bármit meg lehet csinálni a kétharmaddal… Itt nincs határ. Ha el akarják venni a Nemzeti igazgatói posztját, elveszik. Ha el akarják venni Eszenyi Enikőtől a színházat, elveszik” – mondta a színész, aki a rendezvényen azt is elárulta, hogy anyagi problémákkal küzd. Kijelentéseivel azonban félő, hogy teljesen munka és bevétel nélkül marad, de úgy tűnik, ezzel nem foglalkozik, és büszke arra, hogy „én nem vagyok a hatalom majma”.  A Borsnak nem kívánt nyilatkozni a rendezvényen tett kijelentéseiről a színész.

Merész kijelentést tett Stohl András

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top