Sztárok

Interjú a Búra alatt sorozat szereplőjével

Szerethető gonosz - így jellemzi sorozatbeli karakterét Alexander Koch, aki szerint az író, Stephen King igazán vicces ember, csak rémisztő dolgokat ír.

A Búra alatt (TV2, szerda 21:35-től)
Az egyesült államokbeli kisváros lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Hirtelen gyorsasággal rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól… – Stephen King regénye alapján.

Interjú a Búra alatt sorozat szereplőjével– Kicsoda Junior, az általad megformált karakter a Búra alatt sorozatban?

– Egy átlagos amerikai kisvárosi fiú. Amolyan futballhős, aki éppen az első évét tölti a főiskolán. Azonban teljesen más személyiség, mint amilyennek az emberek látják, látni akarják.

– Emlékszel arra, amikor először találkoztál Stephen Kinggel?

– Nagyon ideges voltam, azt gondoltam, te jó ég, ez Stephen King! Ő egy nagyon érdekes fickó és olyan a humora, amit nem is várnál. Stephen filmjein nőttem fel, és halálra voltam rémülve az egésztől, meg akkor is, amikor olvastam a Ragyogást.

– Mennyire aktuális a mai világban a „Búra alatt”?

– Ha belegondolsz, mindannyian egy bura alatt, egy behatárolt menedékben élünk, egymásra utalva, a túlélésért küzdve.

– Szerinted mi tesz Juniort ellenállhatatlanná?

– Ezt nem tudom, viszont felszabadult voltam, amikor Juniort játszottam. Jó szórakozás volt egy kicsit édesnek és félelmetesnek lenni, pedig soha nem akartam félelmetes karaktert játszani, de így alakult. Mitől ellenállhatatlan? Junior sötét és érdekes, vagyis igazán komplex karakter, mindennél jobban vágyik arra, hogy szeressék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top