Sztárok

Súlyos vád! Megverte barátnőjét a volt RTL-es?

Az egykori villalakó párja azt állítja: kezet emelt rá a férfi - írja a Blikk.

VV Cristofel  februárban ismerkedett meg jelenlegi barátnőjével, és kis idő elteltével összeköltöztek, júniusban pedig megtörtént az eljegyzés is – írja a Blikk. A lap szerint Cristofel és Vivien a hétvégén egy szórakozóhelyen vitatkozni kezdett. “Cristofel eléggé ittas állapotba került, féltékeny volt mindenkire. A taxiban már elkezdett ütni…” –  állította a napilapnak a lány, aki kórházi ellátásra szorult. “Ott automatikusan feljelentést akartak tenni, de mondtam, hogy nem nevezem meg a személyt. Méghozzá azért, mert félek tőle” – mesélte Vivien, akinél agyrázkódást diagnosztizáltak, valamint azt, hogy beszakadt az egyik dobhártyája.
Valami azonban nem világos. Ha félelemből nem tett feljelenést a kórházban, akkor miért mondta el az ő verzióját egy napilapnak?
A Blikk felkereste Cristofelt, de amikor közölték vele, milyen ügyben keresik, letette a telefont. A mai napon megpróbáltuk mi is elérni az egykori villalakót, ám elsőre nem vette fel, későbbi próbálkozásunkkor pedig már ki volt kapcsolva a mobilja.

Brutálisan megverte barátnőjét a volt RTL-es

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top