Sztárok

Becsajozott az egykori x-faktoros

Egy sminkbemutatón találkoztak először.

Gyurcsík Tibire ismét rátalált a szerelem.  A lány még főiskolára jár, de sminkesnek is tanul, sőt nemrég az Éjjel-Nappal Budapestben is kapott egy kisebb szerepet – írja a Blikk. Az egykori x-faktoros így mesélt választottjáról: “Néhány hónappal ezelőtt egy sminkbemutatón szúrtam ki Fannit. Azonnal megtetszett. Azóta, úgy tűnik, minden rendben köztünk, de azt tudni kell, hogy én még mindig nem vagyok abban a korban, hogy hosszan tartó kapcsolatban gondolkodjak.” A pár egy álomnyaraláson nyolc napot töltött egy luxushajón, ahol Tibi még énekelt is. “Szerettem volna én is énekelni, de nem engedték, mondták, hogy inkább induljak el a hajó tehetségkutatóján, az MSC-Faktoron. Be is neveztem, de leesett az állam, amikor kiderült, hogy én kaptam a legtöbb pontot… még arra is meg akartak kérni, hogy maradjak a hajón, dolgozzak ott. Őszintén szólva megfordult a fejemben, de végül nemet mondtam, mert itthon akarom építgetni a karrieremet” – mondta Tibi.

Becsajozott az egykori x-faktoros

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top