Sztárok

F&F – Karakteres kabátok

A kifutókon egyöntetűen a kabátokra helyezték a hangsúlyt.

F&F - Karakteres kabátokLegtöbbünknek a kabát nem több, mint egy praktikus téli ruhadarab, ami megvéd minket a hidegtől. A nagy tervezők azonban ezt teljesen másképp látják. A Burberry, Chanel, Jil Sander és Victoria Beckham őszi/téli kollekciójában is nagy hangsúly helyeződött az egyedi és karakteres kabátokra, legtöbbjük magát a showt is egy pompás kabáttal nyitotta.

Igazi nagyvárosi hangulatot árasztó összhatás volt az alapkoncepció.

Ami az anyagokat illeti most a klasszikus szövetek uralkodnak, tweed hatású, kockás textilek, a színek pedig hűvösebbek, többnyire a kék, a sötétbarna és a szürke árnyalatai domináltak.

Bőr, szövet, csipke, gyapjú, steppelés…

Idén az őszi/téli trendek a textúrák találkozásáról is szól.

Válassz szőrmebéléses kabátot vagy motoros dzsekit a farmerhez és bakancshoz. Elegánsabb megjelenéshez a bőrszegélyes gyapjúszövet kabátot ajánljuk.

A jól öltözött férfiak idén télen a múltat idézik: klasszikus szövetek, kockás minta, passzos kötött darabok a nagykabát alatt. Idén a hűvösebb színárnyalatok, a kék, a szürke, a bordó és homokszín van főszerepben. A téli kabát kulcsfontosságú, csakúgy mit a kisebb méretű steppelt vagy motoros dzseki.

További információk: www.ffdivat.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top