Sztárok

Sarka Kata és Hajdú eltemette Dömsödi Gábort

Az egykori barátok mára igazi ősellenségek lettek. Sarka Kata és Hajdú Péter is a Facebookon üzent Dömsödinek, aki könyvében nem kíméli egykori műsorvezetőtársát.

Dömsödi Gábor megszűnt létezni a Hajdú-Sarka házaspár számáraMajd egy évvel ezelőtt aggodalommal nyugtázta Hajdú Péter, hogy egykori műsorvezető társa leleplező botránykönyv írására adta a fejét. A kommentháború azóta folyik a korábban jó barát Dömsödi Gábor és Hajdú Péter között. Ma azonban a Blikk részleteket közölt a bizarr, Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvből, ami végképp kiverte a biztosítékot nemcsak Hajdúnál, de feleségénél is. Eszerint ugyanis a NévShowR egykori műsorvezetője csakis Tornóczky Anitának és nevelőapjának, Medgyessy Péternek köszönheti, hogy vitte valamire. Hajdú felesége, eddig nem folyt bele a férje és Dömsödi csatározásába, a legfrissebb hírektől azonban nála is betelt a pohár.

“A lelkemben ma reggel meghaltál”

A(z) “El fogod olvasni Dömsödi Gábor botránykönyvét?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, mindenképp!

Sarka azt sérelmezi, hogy hosszú évekig szoros barátként tekintettek a tévésre, aki most hátba támadta egykori kenyéradóit, Hajdút és Tornóczky Anitát. „Mindig azt mondta, hogy mennyire hálás a férjemnek, mert nélküle már régen nem lenne sehol (ahogy látom, igaza volt, azóta sincs munkája), és Tornóczky Anitát bántja, akibe szerelmes volt. Mind a ketten jók voltak neki addig, amíg álomfizetést adtak! A műsor megszűnt, és te megszűntél embernek lenni. Szégyelld magad, és élvezd a pénzt, amit ezzel keresel, de vigyázz, mert gyorsan elfogy, és nem lesz már olyan, akit elárulj! Számomra megszűntél létezni, a lelkemben ma reggel meghaltál! RIP Dömsödi Gábor” – írta a kemény szavakat közösségi oldalán az üzletasszonnyá avanzsált kétgyermekes anyuka, amire férje is hamar reflektált rajongói oldalán.

Dömsödi nem reagál

Hajdú egy hármukról készült közös képet tett közzé, amin azzal az autóval láthatók, amit Dömsödi tőle és akkori élettársától, Tornóczkytól kapott ötvenedik születésnapjára. Hajdú egyenesen hazugnak nevezi egykori barátját. „Amikor meghallottam, hogy lejárató könyvet írsz rólam, akkor elhatároztam, hogy egy József Attila idézettel fogok reagálni: “Az igazat mondd, ne csak a valódit”, de látva ezt a fertőt, amit papírra vetettél, inkább csak annyit mondok; az igazat mondd, és ne hazudj!” – írta le véleményét Mr. Frizbi, aki szerint Dömsödi nemcsak őt, de az egykori miniszterelnököt és a köztévé akkori vezetőinek a nevét is bemocskolja. Megkerestük Dömsödi Gábort, mit szól a házaspár véleményéhez. „Le vagyok tiltva Hajdú Péter Facebook oldaláról, ez volt ugyanis az első reakciója, amikor megtudta, hogy könyvet írok róla. Bár nem láttam a bejegyzéseket, körülbelül el tudom képzelni, mit írhattak, de nem szeretnék reagálni. Jövő héten tartunk sajtótájékoztatót a könyv megjelenésével kapcsolatban, addig nem is nyilatkozhatok. Ott elmondom a véleményem” – válaszolta röviden Dömsödi.

Dömsödi Gábor megszűnt létezni a Hajdú-Sarka házaspár számára

Fotó: Facebook

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top