Sztárok

Skinhead lett Hujber Feri

Hollywoodi produkcióban kapott szerepet a színész.

Igaz, az utóbbi időben inkább Hujber Ferenc botrányos kijelentéseiről cikkeznek a lapok, nem pedig karrierjének alakulásról, botrányai azonban nem törték derékba színészi pályafutását. Nemrég egy hollywoodi filmben is szerepet kapott, ahol skinheadet alakít – írja a Bors. “Egy jelenet erejéig szerepelek a filmben. Ebben a főhősnek feltűnik egy diszkóban, hogy mi, akik egy skinhead-csapatba tartozunk, aminek én vagyok a vezére, kiszúrunk egy nőt, és elrángatjuk a falhoz, hogy megerőszakoljuk… Egy ilyen jelenetnél fontos, hogy összebarátkozzunk, óvjuk a másikat, úgyhogy jóban lettünk” – mesélte Hujber Feri, akit nem viselt meg az erőszakos jelenet. A film jövőre jelenik meg, és Cannes-ban is bemutatják. A színész elégedett pályafutásának alakulásával. “Rengetegféle darabban játszom, ezek között az ártatlan kisfiútól a leggonoszabb karaktereken át az egészen féktelen vígjátékokig eljutottam” – mondta.

Skinhead lett Hujber Feri

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top