Sztárok

Szakított Hollywood leghíresebb házaspárja

Nem lennénk meglepődve, ha néhány hónap múlva szexi, huszas éveiben járó fiú oldalán vigasztalódna az átműtött celebmami.

Még mielőtt bárki is megkövezne minket a címadásért, előre leszögezném, nem túlzunk! Kim Kardashian mamája és férje bizony az egyik leghíresebb amerikai házaspárnak számít. Na, nem azért, mert többet jótékonykodnak, mint Angelina Jolie, hanem mert ők az első valóságshow-család, akik azért híresek, mert léteznek. Tagadhatatlan, hogy Jenner mama ért valamennyit a show-bizniszhez, hiszen igen szépen felfuttatta népes családját, és még Obama elnöknek sem volt rest beszólni, ám különösebb értékét nem ad a társadalomnak. Most azonban véget ért 22 évig tartó második házassága, rémisztőre műtött férjével, Bruce-szal, amit közös nyilatkozatban jelentettek be. “Külön élünk, és sokkal boldogabbak vagyunk így. Mindig is szeretni és tisztelni fogjuk egymást. Annak ellenére, hogy különváltunk, örökre egymás legjobb barátai maradunk, és mindig is a család lesz mindkettőnk számára a legfontosabb” – áll a közleményben, amit az E!News közölt. Hogy mi okozta a szakítást, arról egyelőre nem szól a fáma, talán abban nem tudtak megegyezni, ki essen át a kétszázhuszadik plasztikai műtéten.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top