Sztárok

Ezt ajándékozta rajongójának Nagy Feró

Nemcsak a tévéből, hanem a színpadról is segíti a fiatalokat Nagy Feró.

A Beatrice legutóbbi koncertjén Nagy Feró egy elektromos gitárt ajándékozott egyik rajongójának- írja a Blikk. “Mint tudjátok, mentor voltam az X-Faktorban, de a tehetségkutatás továbbra is fontos nekem” – mondta a frontember, aki a tömegből kiválasztott egy srácot, és gitárt adott a kezébe. A 16 éves fiú ügyesen bánt a hangszerrel, amit végül az egykori mentor nem kért vissza. “Nem, nem! Ez a gitár most már a tiéd. A Beatrice ajándéka” – mondta Feró a fiúnak, aki természetesen nagyon örült a hangszernek. “A gitárt mi vásároltuk a közös kasszából. Nem volt egy ökör nagy ára, de nem is ez a lényeg” – mesélte Nagy Feró, aki azt is elárulta, hogy a gitár koptatólapján lévő babos mintát a Beatrice basszistája, Laczik Fecó ragasztotta oda. 

Ezt ajándékozta rajongójának Nagy Feró

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top