Sztárok

Több családtag sem vehet részt György herceg keresztelőjén

Fiuk keresztelőjével kapcsolatban sem követi a hagyományokat Vilmos és Katalin, akik szűk családi körben szeretnék megkereszteltetni György herceget.

Se Vilmos herceg nagynénjei, se nagybátyjai nem kaptak meghívást a július 22-én világra jött György herceg keresztelőjére, amit még ebben a hónapban megtartanak. Katalin és férje nem szándékozott megbántani a családtagokat, mindössze arról van szó, hogy szűk családi körben szeretnék megtartani a ceremóniát. A helyszínt illetően is szakítanak a hagyományokkal, mivel nem a Buckingham-palota kápolnájában, hanem a jóval kisebb Szent Jakab palota kis kápolnájában keresztelik meg a harmadik számú trónörököst. Bár a Kensington-palota még nem hagyta jóvá a meghívottak listáját, szinte bizonyos, hogy csak a déd- és nagyszülők, Vilmos és Katalin testvérei és a hat keresztszülőjelölt vesznek majd részt a ceremónián.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top