Sztárok

Összeomlott Gáspár Laci élete

Hónapokig nem mozdult ki a lakásából, nem járt sehova, nem adott interjút. A család és a zene tartotta a lelket az énekesben, aki most új dallal jelentkezett.

Összeomlott Gáspár Laci életeNyár elején naponta szerepelt az újságok címlapján Gáspár Laci, akit egy drogügy miatt meghallgatott a rendőrség. „Volt egy hónap, amikor nagyon rossz dolgok jöttek, és úgy látszott, hogy tényleg ott maradok. A karrierem és az életem egyik legnehezebb időszakán vagyok túl” – szólalt meg hosszú hónapok után először az Aktív riporterének Laci, akinek a párkapcsolata is megsínylette az elmúlt hónapokat, kedvese azonban kitartott mellette. Az énekes most új dalában adja ki magából a történtekkel kapcsolatos érzéseit. „Jött belőlem a szöveg, jöttek belőlem a rímek. Öt perc alatt írtam meg a dalt. Van benne fájdalom, szomorúság, de van benne erő és remény, az, hogy akkor is fel kell állni, és menni kell. Kell álmodozni, mert nekem is majdnem minden bejött. De rossz üzletet kötöttem, mert az álmaimat terhekre cseréltem” – mondta el a Megasztárban feltűnt énekes.


Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top