Sztárok

Káoszba fulladt Gáspár Evelin fellépése – fotó

Rengeteget fogyott, viselte JLo ruháját, egyre bámulatosabban néz ki Gáspár Evelin. Mégis beleszaladt egy divatkatasztrófába.

A FEM3 csatornán futó Shopping királynők című műsor mai adásában egy egyszerű sálhoz kellett volna divatosan felöltöznie Gáspár Evelinnek. A Miamit is megjárt fiatal lánynak azonban ez nem sikerült. A műsorban Gáspárék idősebb lánya őszintén bevallja, hogy bár édesanyja sminkes, ő maga még egy egyszerű fekete szemvonalat sem tud megrajzolni magának, ezért legtöbbször anyukája segítségét kéri. Ez a műsorból is kiderül, hisz a sokat fogyott lány szemhéján található maszat inkább hasonlított egy monoklihoz, mint elegáns sminkhez. Azonban nemcsak a smink, de a megfelelő öltözék kiválasztása is az anyukára marad a jövőben. Evelin saját bevallása szerint, ha édesanyja nem „terrorizálná” állandóan, akkor ő maga szíve szerint mindig pizsamában közlekedne még az utcán is. Ennek tudatában igazán nem meglepő az a végeredmény, amit az apját is kiosztó csinos lány produkált.

Káoszba fulladt Gáspár Evelin fellépése – fotó


Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top