Sztárok

Így doppingolt Korda György

Közel kétórás koncertet adott Korda György és Balázs Klári.

Szombaton kezdődött meg a Korda ötvenöt éves pályafutását ünneplő koncertturné, amire izgatottan készült a Korda-Balázs páros – írja a Bors. “Eddig Klárika gyümölcsökből álló koktélját iszogattam, de most készítettem magamnak egy másik italt. Azt ugyan nem tudom, hogy hatni fog-e, de majd kiderül. Ez vörösbor vízzel és mézzel hígítva” – mondta Korda György. A koncertsorozatra szinte az összes jegy elkelt, Gyuri bácsi azonban nem nyugodt. “Rengeteg múlik ezen az estén, hisz ez a turné első állomása. Számunkra a legfontosabb a közönség reakciója. A neheze a jövő héten jön, akkor négy koncertet is adunk egymás után, az húzósabb lesz” – mondta. A lap információi szerint végül a nyitó koncerten nagy sikert arattak Kordáék, többször is visszatapsolta őket a közönség.

Így doppingolt Korda György

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top