Sztárok

Hollywoodi kismamacunami – galéria

Gömbölyödő pocakok, boldog kismamák hollywoodi módra. Friss fotók!

Kate Winslet már a karácsonyi hangulathoz öltözött egy londoni filmfesztiválon. A 38 éves színésznő a harmadik gyermekét várja. A brit lapok szerint a baba novemberre érkezik. Kate Winslet 11 hónappal ezelőtt ment feleségül Ned Rocknrollhoz. Ez lesz az első közös gyermekük. Winsletnek már van kettő. Előző házasságából született a 12 éves Mia, míg a második férjétől fia született, a most kilencéves Joe.

Megnézem
Összes kép (1)

A Szellemekkel suttogó című sorozat színésznője, Jennifer Love Hewitt babaváró bulit tartott hétvégén. Egyelőre a nem árulta el a születendő baba nemét, azt azonban tudjuk, hogy a pici várhatóan december elején jön a világra. A 34 éves Jennifer párja csak a buli végére érkezett meg, és a People magazin szerint nagyon kialvatlannak tűnt. Nos, pihenni decembertől sem lesz ideje.

Megnézem
Összes kép (1)

Kedvenc brit színésznőnk, Emily Blunt is megmutatta gömbölyödő pocakját. A Hivatal című sorozat egykori szereplőjének nejét Londonban a Heathrow repülőtéren kapták lencsevégre még vasárnap a fotósok. Blunt 2010-ben ment feleségül John Krasinski színészhez, és idén szeptemberben jelentették be, hogy hamarosan gyermekük születik.

Megnézem
Összes kép (1)

A harmadik gyermekével várandós Gwen Stefani tökvásáron járt családjával, és egy bő pulóverrel próbálta meg eltakarni pocakját, de oldalról már nagyon is észrevehető a boldogsága. 2010-ben egy interjúban mesélt el: férjével mindent megpróbáltak, hogy legyen egy harmadik babájuk.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top