Sztárok

Elhalasztották az egykori RTL-es párjának műtétjét

Nem műtötték meg Varga Viktor kedvesét, Cinthya Dictatort.

Varga Viktor szerelme súlyos beteg. Cinthya orvosa úgy döntött, azonnal műtétre van szükség, de a lány lebetegedett, így el kellett halasztani a beavatkozást – írja a Blikk. “Cinthya megfázott, és belázasodott, nincs műthető állapotban… Mind a ketten nagyon nehezen viseljük ezt az időszakot, Cinthyát még éjszaka is rémálmok gyötrik. Jobb lett volna, ha már most túlesik rajta, hiszen akkor hamarabb kiderült volna, milyen kezelésekkel tudják majd meggyógyítani… Szegénynek óránként kell bevennie a tablettákat, de szerencsére pozitívan áll a betegséghez” – mondta Varga Viktor. Cinthya így nyilatkozott állapotáról: “Próbálom úgy felfogni a betegséget, hogy ez egy feladat, amely elé az élet állított, és én mindent megteszek annak érdekében, hogy legyőzzem.

Elhalasztották az egykori RTL-es párjának műtétjét

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top