Sztárok

Ezért került kórházba az operettsztár?

A Blikk információi szerint Mészáros Árpád Zsoltnak nem a hangszála gyulladt be.

Ahogy azt korábban megírtuk, Mészáros Árpád Zsolt kórházba került a hétvégén. Meg nem erősített információk szerint az énekes bulizni ment, ahol valaki a tudta nélkül partidrogot adott neki. Névtelen források szerint ennek következtében került kórházba. A Blikk feltételezéseit Mészáros Árpád Zsolt nem erősítette meg. “Nagyjából tudja a környezete, merre szokott mozogni, ezért sikerült valamennyire összerakniuk, milyen helyeken járt aznap éjjel. Mindenki kétségbe volt esve, mert nem ment haza, telefonja ki volt kapcsolva, senki nem tudott róla semmit. Ráadásul kollégái is aggódtak, hiszen szombaton kora délután próbája, majd este koncertje is lett volna… Kiderült, melyik bárban volt utoljára, és megtudták azt is, hogy valaki partidrogot tett az italába, ezért teljes képszakadása lett… teljesen kikészült a szervezete. Naponta pár órát tud csak éberen maradni, szinte ki sem kel az ágyból” – állította a Blikknek Mészáros Árpád Zsolt egyik névtelen barátja. Természetesen nem tudni, hogy mi igaz a történetből, hiszen az Operettszínház továbbra is így indokolta a színész távolmaradását: “komoly torok- és hangszálgyulladása van, ezért otthon pihen, egyelőre nem tudjuk, mikor tér vissza dolgozni”.

Ezért került kórházba az operettsztár

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top