Sztárok

Celebnők, akik belefogytak a válásba

Nehéz eltitkolni, ha egy válás megvisel valakit. Leglátványosabb, amikor egy sztárnak megy tönkre a kapcsolata, hiszen szinte napról napra látni, hogyan emészti a bánat, és a súlya úgy csökken, ahogy fogy az ereje...

Mégis ki szerint jó a válásdiéta?

És mégis, sokkal több a bizarr cikk, amely gratulál a fogyáshoz. Legutóbb például Catherine Zeta-Jonesról írták, milyen ragyogóan nézett ki, amikor Kínában járt, sőt egyes kommentelők szerint kifejezetten jót tett neki a fogyás. Persze nem Zeta-Jones az első és valószínűleg nem is az utolsó híresség, akiről ilyeneket írnak, mintha csak ez a “válásdiéta” valami ünnepelendő trend lenne. A legjobb bosszú, ha jól nézel ki a szakíts után – szokták mondani, pedig a pszichológiai tanulmányok szerint a gyász és a bánat tölti meg ilyenkor a gyomrot, és a test hihetetlen energiát használ fel ahhoz, hogy a válófélben lévő életben maradjon.

Celebnők, akik belefogytak a válásba

Eva Longoria éppen ezt fogalmazta meg a The Dr. Oz Show forgatásán.  „Nem ettem. Magam alatt voltam, szomorú voltam. A diétám a kávézás volt. Ironikus, hogy életemben nem kaptam annyi bókot, mint a válásom után. Mindenki dicsért, milyen sovány vagyok. Én meg csak azt hajtogattam, hogy nem érzem jól magam, nincs semmi energiám. Akkor még nem tudtam, hogy depressziós vagyok, és nem csak szomorú.” A színésznő végül orvoshoz került, a vérvizsgálat eredménye szerint kritikus állapotban: gyakorlatilag minden eredménye rossz lett, leginkább vashiánya és a májműködése aggasztotta az orvosait. Három hónap alatt tért vissza belé az élet.

Celebnők, akik belefogytak a válásba

A legsoványabb elhagyott asszonyok

Demi Moore nem volt ennyire szerencsés, az ő szervezte összeomlott, és kórházba került alig két hónappal azután, hogy bejelentette a válását. A szóvivője szerint kimerült a színésznő, profi segítséget akart, hogy megtanulja kezelni a stresszt, és közben rendbe hozzák az egészségét is.

Celebnők, akik belefogytak a válásba

Miközben Moore esetében mindenki szánakozott, vagy megjátszott egy kis együttérzést, Sandra Bullock nem kapott ennyi megértést, talán azért, mert ő a válása bejelentése után hónapokig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Talán ezért kapott az együttérzés helyett kritikákat, a Life&Style egyenesen odáig ment, hogy a sztár nem képes leállni a fogyókúrával. Nyilván semmi köze nem volt a fogyásnak a bánathoz, csakis direkt csinálhatta a színésznő, nem igaz?

Celebnők, akik belefogytak a válásba


Nigella Lawson
, akinek mindig is gondjai voltak a súlyával, már a válása bejelentése előtt látványosan fogyott, ezért sokan dicsérték, milyen jó formában van. Csak kevesen vették észre, hogy a sztárszakács beesett arca mennyire megviselt.

Celebnők, akik belefogytak a válásba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top