Sztárok

Szexi fotókat készített Nánási Pál az RTL egykori sztárjáról

A Szombat esti láz táncosnőjéről készített gyönyörű fotósorozatot Nánási Pál.
A(z) “Te bevállalnál egy aktfotózást?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Lencsevégre kapta Molnár Andrea izmos idomait Nánási Pál. A táncosnő azonban kijelentette, fehérneműnél lejjebb soha nem vetkőzne – írja a Bors. “Egy aktfotózást, de még félaktot sem vállalnék, mert nagyon szégyellős vagyok. De a legfontosabb szempont az, hogy gyerekeket oktatok, ezért úgy gondolom, ez nem is lenne összeegyeztethető a munkámmal. Pali felhívott, és elkezdtünk beszélni arról, hogy jó lenne egy fotósorozat… Rengeteg ötletünk volt, de végül amellett döntöttünk, hogy fényjátékok domináljanak a képeken. Nekem nagyon tetszik az eredmény, és Pali is elégedett volt. A fotózáson ott volt még Ördög Nóri is, aki szintén odáig volt a képekért” – mesélte Molnár Andrea, aki azt is elmondta, hogy sosem vágyott modellkarrierre. “Én a táncban találtam meg önmagam, és nem hagynék fel ezzel semmi kedvéért.”

Ő pózolt Nánási Pál kamerája előtt

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top