Sztárok

Ledobta a textilt Berki Krisztián és Pamela – galéria

Születésnapja alkalmából lepte meg kedvesét egy fotózással Berki Krisztián, hogy megörökítsék a szülés előtti utolsó pillanatokat. Nem ők az egyetlenek, akik terhesen villantottak pocakot.

Bár egyedül csinálta végig a lakásfelújítást, néhány napra hazaköltözött szüleihez, és még az oltárnál is faképnél hagyta Berki Krisztiánt kedvese, Hódi Pamela, az egykori sportoló sármjának mégsem tud ellenállni. A jövendőbeli anyukát születésnapja alkalmából tökéletes nappal lepte meg párja. A reggeli ébresztő torta után egy fotóstúdió felé vették az irányt, hogy megörökítsék a terhesség utolsó pillanatait. “Nagyon-nagyon látszik, hogy ebben a közegben sokkal inkább otthon érzi magát, mint én. Csillogott a szeme, és rendkívül boldog volt” – mondta Berki, aki végül átvette a hangulatot Pamelától, és ő is ledobta a textilt.

Megnézem
Összes kép (1)

A pocakos címlapfotózás azonban nem új keletű. Demi Moore indította el a lavinát 1997-ben, amikor a Vanity Fair címlapján vált meg ruháitól, és mutatta meg 7 hónapos pocakját, teljesen meztelenül. Azóta már számos hazai és külföldi híresség követte a példáját, köztük Rubint Réka, Gombos Edina, Britney Spears vagy épp Mariah Carey.

Megnézem
Összes kép (1)

Számos híresség a Twitter oldalán vagy a Facebookra feltöltött fotókkal tudatja rajongóival, hogy hamarosan bővül a család. Néhányan nemcsak simán pocakot villantanak, hanem még ki is pingáltatják kerekedő hasukat. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top