Sztárok

Újabb taggal bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családja

Ördög Nóra és Nánási Pál igazi állatbarátok, még jóval Mici lányuk érkezése előtt örökbe fogadtak egy magyar vizslát. Most pedig a csinos anyuka egy megmentett gólyát "adoptált".

Újabb taggal bővül Ördög Nóra és Nánási Pál családjaEgy áruházlánc indította el azt az akciót, amelyben szavazni lehetett az ország leghíresebb állatára. A versenyben végül Margit, a gólya diadalmaskodott, “akit” Nóra örökbe is fogadott. „Valószínűleg azért szavaztak a legtöbben a gólyára, mert rengeteg pozitív érzés és legenda kapcsolódik hozzá. Gyerekkorunkban állandóan azt kerestük, hogy hol a gólyafészek, sőt versenyeztünk, hogy ki lát több gólyát. Ráadásul a mesékben a gólya hozza a babát is, ami miatt sok ember számára kedves” – ecsetelte a szülési szabadságát töltő műsorvezető, aki elárulta, hogy bár már az X-Faktor próbát is megjárt kislánya, Mici még túl pici az állatkerthez, de Pityu kutyával már egy ideje összebarátkoztak. „Van egy magyar vizslánk, Pityu, aki velünk él, és szerencsére imádják egymást. Mici számára most nyílik ki a világ: most kezdi felfedezni, hogy ott egy négylábú, szőrös valami, amit nagyon szeretne megfogni, megdögönyözni. A napokban találkoztam egy barátnőmmel, az ő másfél éves kisgyermeke már most imádja az állatkertet, úgyhogy nekünk sem kell túl sokat várnunk.”

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top