Sztárok

Ördög Nóra irigyli Lilut

Ördög Nóra szerint nagyszerű dolog tehetségkutatót vezetni, irigyli is érte Lilut.

Ördög Nóra évekig vezette az X-Faktort, most is nagy izgalommal követi hétről hétre – írja a Bors. “A mentorok istenien működnek együtt, mint ahogy Lilu és Istenes Bence is. Az énekesek mezőnye pedig szerintem nagyon erős az idén, több kedvencem is van, akikért szoríthatok… Az első élő adásig azt gondoltam, hogy nem fog hiányozni. De aznap elfogott az izgalom. Eszembe jutott, milyen jó volt már ilyenkor reggeltől ott lenni a próbákon, majd készülődni, kapni egy gyönyörű sminket és ruhát, majd várni a LED-fal mögött, hogy kiléphess a színpadra, miközben számolnak vissza a füledbe” – nosztalgiázik Ördög Nóra. “Egyelőre Mici a legfontosabb, de azért most már érzem, hogy vannak lekötetlen energiáim. Egy X- Faktorhoz hasonló, nagy volumenű műsort jövő májusig még nem biztos, hogy vállalnék, de különleges, egyedi alkalmakat szívesen. Konkrét felkérés még nem érkezett” – mondta.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top