Sztárok

Ezért nem veszi feleségül Majka Dundikát

Dundika álomesküvőre vágyik, Majka viszont nem hajlandó erre pénzt kiadni.

Dundika és Majka tavaly eljegyezte egymást, de azóta sem tűzték ki esküvőjük időpontját. Dundika nagy esküvőt szeretne, Majka azonban hallani sem akar erről – írja a Bors. “Mivel az első esküvőm tengerparton volt, kifejezetten szűk körben, mindenképpen szeretném, ha a családom és a barátaim is osztozhatnának az örömünkben. Legalább százötven-kétszáz személyes lakodalmat szeretnék” – mesélte Dundika. Majka viszont sajnálja a pénzt a lagzira. “Peti azzal érvel, hogy nem akar több millió forintot elkölteni egyetlen estére. Nyilván komoly kiadást jelentene, hogy egy több száz fős vendégsereget etessünk és itassunk hajnalig” – folytatta Dundika, és azt is elárulta, hogy belevágtak egy újabb babaprojektbe. Szerinte Marián testvére előbb megszületik, mint Majka elhatározása az esküvőről.

 

Ezért nem veszi feleségül Majka Dundikát

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top