Sztárok

Megházasodott az ‘NSYNC énekese

Az egykori fiúbanda újabb tagja döntött a házasság mellett.

Megházasodott az 'NSYNC énekeseBye, Bye, Bye” – énekelhetik a szingli lányok, hiszen az ‘NSYNC egykori tagja, Chris Kirkpatrick megházasodott. A 42 éves énekes Floridában vette feleségül párját, Karly Skladanyt – írja a People magazin.

A lap szerint az esküvőn a banda összes tagja, Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone és Lance Bass is jelen volt, mind együtt ünnepeltek a barátjukkal. Timberlake természetesen felesége, a színésznő Jessica Biel oldalán érkezett a lagzira.

Kirkpatrick és a 28 éves Karly három évvel ezelőtt ismerkedtek meg. “Olaszországban nyaraltunk, és azt éreztem, hogy a világ legszebb helyén vagyok, a legtökéletesebb nővel – nyilatkozta korábban az eljegyzésről Kirkpatrick. – Elrohantam egy ékszerüzletbe, és megtaláltam a tökéletes gyűrűt. Megvettem, majd felhívtam telefonon Karly édesapját, hogy az áldását kérjem. Aztán este kiültünk a teraszra egy üveg pezsgővel, és én a pohárba rejtettem a gyűrűt. Tudom, elég szokványosan hangzik, de romantikus volt! Tökéletes pillanat volt, és Karly igent mondott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top