Sztárok

Rettenetesen néz ki Diana hercegné egykori szeretője

Évek óta először készült fotó a walesi hercegné egykori szeretőjéről, James Hewittról, akinek öt éven át viszonya volt Dianával.
Galéria Diana hercegnéről:

Hol van már az a fess lovassági tiszt, aki 1986-ban elbűvölte Diana hercegnét? A magas, jóvágású, dús, vörös hajú tiszt és a walesi hercegné akkor találkozott először, amikor Jamest nevezték ki a kis Vilmos herceg lovasoktatójának. A Károly hercegben csalódott Diana beleszeretett Jamesbe, a viszony öt éven át tartott, egészen az öbölháborúig, amikor is Jamest behívták. Jöttek-mentek a levelek Anglia és Irak között, de a kapcsolatot ez sem mentette meg. Pár évvel később megjelent az addig titkos viszonyról egy könyv, melyhez maga James Hewitt adta az információkat – ekkor nevezte el őt a sajtó patkánynak, s azóta is csak e néven emlegetik, főleg miután a borsos bevételt hozó könyv után Diana hozzá írott szerelmes leveleit is el akarta adni tízmillió fontért. Ennyit azonban senki sem fizetett érte. Diana hercegné a botrányt kavart 1995-ös tévéinterjújában maga is bevallotta, hogy imádta Jamest, de hatalmasat csalódott benne.

A sok botrány után sem a hadseregben, sem Nagy-Britanniában nem volt helye Jamesnek, különböző országokban élt, el is tűnt a sajtó szeme elől. Aztán kiderült, hogy négy éve Spanyolországban, Marbellán lakik, és egy éttermet működtet. Hogy megunta-e ezt az életet vagy becsődölt az étterem, nem tudni, mindenesetre az 55 éves James hazaköltözött Angliába, Devonba az édesanyjához, itt kapták őt lencsevégre. A férfi viseltes kardigánt és kopottas cipőt húzott fel, egykor vörös haja most ősz, csoda, hogy egyáltalán valaki felismerte és lefényképezte.

Rettenetesen néz ki Diana hercegné egykori szeretője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top