Sztárok

Exkluzív: Az első babaképek Berki Krisztián cuki kislányáról

Berki Krisztián igyekszik reális szülőként viselkedni, minden reggel megbeszéli kislányával a napi teendőit. Ma már ti is láthatjátok az Édes életben Zselykét, addig is exkluzív képeket mutatunk a piciről.

Néhány nappal ezelőtt született meg Hódi Pamela és Berki Krisztián első gyermeke, Natasa Zselyke. A TV2-n futó Édes élet sztárjainak egyelőre még szerencséjük van a kislánnyal, hisz kevésbé hangos, mint szülei: eddig egész jól átaludta az éjszakákat. „Azon kívül, hogy babaillat van az egész lakásban, fürdetni és pelenkázni kell, nem nagyon történt változás” – kezdi Krisztián, aki már most a tőle megszokott stílusban nevelgeti  kislányát.

Nem fogja elkényeztetni a kislányt

„Reggel berakom magam mellé az ágyba, elmondom neki a napi programot, hogy hogy kell viselkednie, mihez tartsa magát. Nem leszek egy elájult szülő, reálisan fogom látni, nem kívánok belőle sportolót nevelni, ha nem tudja két kézzel elkapni a labdát. Egyelőre még azt sem tudom eldönteni róla, hogy szép-e. Mindenki azt mondja, hogy nagyon szép és formás, reméljük, nemcsak udvariasságból. Egyébként nagyon helyes, jó fej. Olyan pozitúrákat tud felvenni, ami elképesztő” – mesélte a Nők Lapja Cafénak az újdonsült kispapa, és elárulta, Pamela is összeszedte már magát az elmúlt pár napban. Pamela már jól van, volt egy pár nap, amíg nagyon fájt a császármetszés vágása, de már visszatért, úgyhogy újból teljes értékű savazó. Kapom az osztást rendesen” – árulta el Berki, aki maga teszi tisztába a kis Natasát.

Kedden este még több exkluzív felvételt láthattok Berki Krisztián és Hódi Pamela kislányáról az Édes életben. (Édes élet, 19:10-től a TV2-n)

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top