Sztárok

Kórházba került a magyar színész

Tüdőembóliával kezelik Helyey Lászlót.

Az Újszínház színművésze egy soproni vendégjáték próbáján lett rosszul – írja a Blikk. „Nagyon megijedtem a soproni próbán, mert előjött a légszomjam, amely miatt már esésem előtt is sokat szenvedtem… a háziorvosom tüdőgyulladásra gyanakodott, és megpróbált rajtam segíteni. Adott két antibiotikumot is, de mivel egyik sem használt, beutalt a kórházba. Azt mondta, a fulladásom okát komolyabb vizsgálatokkal kell kideríteni. Ott derült ki, hogy folt van a tüdőmön. Nagyon meg is ijedtem, de a vizsgálatok szerencsére semmi komolyabb betegséget nem igazoltak. Nagyon hálás vagyok a kollégáimnak, hogy megmentették az előadásokat, és remélem, hogy a hét végén visszavehetem az Újszínházban Mátyás szerepét” – mondta Helyey László, akit a direktor, Dörner György helyettesített.

Kórházba került a magyar színész

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top