Sztárok

Ennyit keresett Liptai Claudia

Jogerős ítélet született Liptai Claudia parkolási ügyében.
A(z) “Szerinted jogos ítélet született?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Hatalmas büntetést szabott ki a a bíróság Liptai Claudiára, aki még 2011-ben elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. A műsorvezetőnőt közokirat-hamisítással vádolták, a bíróság ezért  több mint egymillió forintra büntette. A tegnapi tárgyaláson Claudiát csak az ügyvédje képviselte, aki mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen a műsorvezetőnek kifizetnie ezt az összeget – írja a Bors. A bíró azonban nem engedett, Liptai Claudia 2011-es, a Blikk információi szerint majdnem 15 millió forintos, igencsak magas jövedelmére hivatkozva úgy vélte, a büntetés nem eltúlzott. „A parkolókártyát a vádlottnak le kellett volna adnia, de nem tette. Nem volt aznapra parkolójegye, legalábbis nem került elő. A helyszínen készült fényképek alapján az igazolvány a szélvédőn az előírt módon volt elhelyezve. Ezért a törvényszék kétséget kizáróan bizonyítottnak látta a közokirat-hamisítás elkövetését” – mondta a bíró. Liptai Claudia nem szólalt meg az ügyben.

Ennyit keresett Liptai Claudia

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top