Sztárok

Nagy bejelentést tett Shakira

Januárban adott életet első gyermekének Shakira, de máris családbővítést tervez.

A 36 éves kolumbiai énekesnőnek és 26 éves focista párjának, Gerard Piquének az év elején született meg első közös gyermeke, Milan. A csöppség tíz hónapos, de az E! News értesülései szerint az énekesnő máris nagyon szeretné, ha jönne a kistestvér. Shakira visszamondta az X-Factorban való munkáját is, könnyen meglehet, hogy a tudatos családtervezés miatt nem vállalta a feladatot, de az is előfordulhat, hogy már úton is van a második baba.

Nem lenne csoda, hiszen az énekesnő nagyon jól viselte a terhességet, már a szülés után pár hónappal bomba formában volt. Emellett harmonikus kapcsolatban él focista kedvesével. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Instagramra feltett legfrissebb fotómontázs, ahol Shakira és Piqué pózol a kis Milannal.  A csöppség nagyon szeret anyukájával stúdióba vonulni, zenét hallgatni, a Green Day együttesért pedig kifejezetten rajong – olvasható a Daily Mailen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top