Sztárok

Ettől sokallt be Dundika

Majka kedvese, Dundika már besokallt attól, hogy állandóan az esküvőről és a gyerektémáról faggatják.
A(z) “Szerinted esküvő nélkül is kiteljesedhet egy pár szerelme?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, nincs szükség papírra a boldogsághoz!

Majka és Dundika papír nélkül is boldogok – de hiába hangoztatják ezt, mégis mindenki lépten-nyomon arról faggatja őket, mikor állnak már végre oltár elé. A zenész menyasszonya pedig kezd besokallni. „Már azt is megírták, hogy én szeretném nagyon az esküvőt, de Peti nem. Ez így azért nem teljesen igaz, hisz én már túl vagyok egy esküvőn, nekem se fontos, hogy holnapután oltár elé álljunk. Megbeszéltük, hogy valamikor lesz, de valójában nem sürgetjük. Annyira lefoglalnak a hétköznapok, hogy egyelőre nincs idő a szervezésre” – mesélte Dundika, aki párjával a Mr. és Mrs. című műsorban is bizonyította, számukra nincs szükség a papírra a tökéletes összhanghoz.

A gyerek a legerősebb kapocs

„Megvolt az eljegyzés, ezzel jeleztük egymásnak, hogy fontos ez a kapcsolat, de úgy gondolom, sokkal fontosabb és erősebb kötelék, hogy van egy gyerekünk, mint egy esküvő” – vélekedett a fiatal anyuka. A kis Marián, aki szívesen segít otthon anyukájának a háztartásban, most töltötte be a második életévét, ezért a kistesó érkezésének időpontjával is állandóan ostromolják a szülőket. „Egyrészről jól esik az érdeklődés, és hogy sokan szeretnek minket. Másrészt viszont állandóan azt kérdezik, mikor jön a második baba. Nem tudjuk, jön, ha jönni akar. Én se kérdezgetem ezt mindenkitől lépten-nyomon. Egy idő után ugyanis nagyon nyomasztó” – panaszolta el a kisfia nevét magára tetováltató egykori playmate, aki nemrég Joshi Bharatnak vallott arról, miért is nem tartja a kapcsolatot édesapjával. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top