Sztárok

Ő a legjobban kereső popsztár

Elsősorban a turnéiból szedte meg magát az énekesnő.

Lady Gagát és a Bon Jovit jócskán megelőzve Madonna – aki a napokban kivasaltatta az arcát – az év legjobban kereső zenésze a Forbes magazin listája szerint. Az ötvenes éveiben is sikert sikerre halmozó popdíva vagyona 125 millió dollárral gyarapodott. Jórészt a 305 millió dolláros bevételt hozó MDNA nevű turnéjának, valamint saját divat- és parfümmárkájának köszönhetően.    

Ő a legjobban kereső popsztár

A 27 éves Lady Gaga – akinek milliókat ér az érintése 80 millió dollárral, a harmadik helyre kerülő Bon Jovi rockegyüttes 79 millióval gazdagodott.

A negyedik helyen Toby Keith countrycsillag szerepel 65 millió dollárral, míg az ötödik a brit Coldplay 64 millióval. Ötvennyolc millióval a hatodik lett Justin Bieber, akit We Are Never Getting Back Together című dala, valamint előnyös reklámszerződései révén Taylor Swift követ a hetedik helyen 55 millióval. Egymillióval kevesebbel gazdagodott a nyolcadik helyre sorolt Elton John. Az élmezőnyben szerepel még az idejét mostanában kizárólag a kislányának szentelő Beyoncé, aki még így is 53 milliót keresett, valamint egy másik countrysztár, Kenny Chesney, aki szintén 53 millió dollárral gazdagodott.

A lista csak élő művészek nevét tartalmazza, ha nem így lenne, Michael Jackson lett volna az éllovas. A 2009-ben elhunyt énekes hagyatéka 160 millió dollárral hízott a vizsgált időszakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top