Sztárok

MasterCard®-dal és Maestro®-val vásárolni kényelmes!

A bankkártyás fizetés előnyeit te is nap mint nap élvezheted: pontos, gyors, biztonságos megoldás, és ráadásul kényelmes is, főleg, ha otthonról vásárolsz a kártyáddal. Az online bankkártyás vásárlásnál pár perc alatt felmérheted számos üzlet kínálatát, és azt is, hogy a termék hol kapható a legkedvezőbb áron.

Mely webshopokban használhatod MasterCard vagy Maestro bankkártyádat?

MasterCard vagy CVC-kóddal ellátott Maestro kártyáddal olyan internetes kereskedőnél fizethetsz, ahol a Maestro, illetve a MasterCard logót feltüntették.

Online bankkártyás vásárlós kreatív

 

Online bankkártyás vásárlás esetén időt és energiát spórolhatsz

Fizetéskor automatikusan átirányítanak a bank fizetőoldalára, ahol egyszerűen csak meg kell adnod bankkártyaadataidat. Ráadásul, ha a webáruház oldalán bankkártyával fizetsz, még készpénzről sem kell gondoskodnod, amikor a futárt várod. Sőt, a költéseidet könnyedén követheted a bankszámlakivonatodon.

Kártyáddal biztonságosan vásárolhatsz a neten is

Az online bankkártyás fizetés jól követhető és megbízható fizetési mód – akárcsak a bolti bankkártyás vásárlás. Kártyaadataid a tranzakció során biztonságban lesznek, ha fizetéskor közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon adod meg azokat. 

Online bankkártyás vásárlós kreatív


Neked is megéri bankkártyával vásárolni a neten!

MasterCard® és Maestro® bankkártyával történő online fizetés esetén a kereskedők rendszerint nem számítanak fel külön díjat, de erről vásárlás előtt érdeklődj az adott kereskedőnél. A banki tranzakciók lehetséges költségeiről pedig tájékozódj a kártyát kibocsátó banknál.

MasterCard és CVC-kóddal ellátott Maestro bankkártyáddal online bankkártyás fizetés esetén 2013. október 15. és 2013. december 20. között kedvezményeket is élvezhetsz!

Az akció részleteiről itt olvashatsz.

Vásárolj Te is webshopokban, élvezd a kellemes vásárlást és az online bankkártyás fizetés előnyeit a MasterCard és Maestro bankkártyákkal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top