Sztárok

Így mulat egy hercegnő – fotó

Egy jótékonysági bál háziasszonyaként perdült táncra II. Erzsébet unokája, de nem keringőt lejtett a parketten, hanem már-már akrobatikus táncot.

A királyi család fiatalabb generációjának tagjai egyre több feladatot vállalnak át az idős uralkodótól. Beatrice hercegnő is kiveszi a részét a munkából; a minap egy hospice-házba látogatott el, majd a nagyanyját kísérte el egy vidéki körútra, legutóbb pedig a Great Ormond Street Gyermekkórház jótékonysági báljának volt a fővédnöke. Ebből az alkalomból a lenyűgöző kék ruhát viselő hercegnő beszédet mondott, megköszönte a jelenlévők – köztük több neves sztár – jótékonysági felajánlásait, majd a kórház egyik vezetőjével táncolva megnyitotta a bált. Nagyot nézett volna a királynő, ha látja, hogy unokája hogyan táncol, de még inkább büszkeséget érzett volna. Beatrice ugyanis remek ritmusérzékről és hidegvérről tett tanúbizonyságot, és emellett több százezer fontnyi összeget gyűjtött a gyermekkórház részére.

 Így mulat egy hercegnő - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top