Sztárok

Hajdú Péter nem bír a gyerekeivel

Kicsúszott az irányítás Hajdú Péter kezéből.

Meggyűlt a baja Hajdú Péternek a gyermekeivel, a négyéves Noncsival és a hároméves Dávidkával. Amíg anyukájuk, Sarka Kata távol volt, otthon elszabadult a káosz.
„Most, nálunk: Apa kész vagyok – kiabál Dávid, rohanok. Apa, kérek inni – harsogja közben Noncsi, oké megyek – válaszolom. Apa, mikor megyünk Ricsi bohócot nézni, kérdezi közben Davidka – nemsokára indulunk – felelem. Nem, most indulunk, kiabál, és elindul lefelé a lépcsőn. Kisfiam, gyere vissza – mondom, de közben hallom, hogy Noncsi is szól, segíts átöltözni apa. Felkapom Dávidot, és rohanunk Noncsihoz. Dávid nevet, és dobol a fejemen. Nagyon kemények ma a gyerekek, nem kímélnek. Szerintem engem büntetnek, hogy elment az anyjuk a Vundersőn felvételére” – írta oldalán Hajdú. A házaspár a gyermekeit tudatosan neveli, elmondásuk szerint nem fognak majd beleszólni a pályaválasztásukba, mindenesetre a hírolvasásba már belekóstolhattak a kicsik a TV2 stúdiójában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top