Sztárok

Így még nem láttad Liptai Claudiát – fotó

Nem mindennapi fotó készült Liptai Claudiáról és barátnőiről.

Így még sosem láthattuk Liptai Claudiát - fotóLiptai Claudia nagy változásokon ment keresztül az elmúlt években, sokat fogyott, és frizurát is váltott, de még sosem jelent meg róla olyan fotó, amit meg is osztott követőivel. A műsorvezetőnő éppen barátnőivel múlatta az időt, amikor megkértek valakit, hogy készítsen róluk közös képet. Az eredmény nagyon viccesre sikerült, mert a kabátokon kívül sok minden nem látszik a csoportképből.

Claudia a fotót csak egy rövid mondattal kommentálta közösségi oldalán. „Profi kezébe adtuk a kamerát, hogy legyen egy közös képünk a barátnőimmel. Így sikerült….” – írta Liptai, aki nemrég szakított a nála tizennégy évvel fiatalabb kedvesével. Azóta a műsorvezetőnő elmondása szerint a pozitív dolgokra próbál koncentrálni, sok időt tölt kislányával, aki nemrég csapatával megnyerte a Magyar Aerobik Kupa döntőjét, valamint barátaival, akik támaszt nyújtanak neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top