Sztárok

Őket is öltözteti – szemüveges sztárok

Sokaknak áll jól a szemüveg, de van, akit szinte el sem tudunk képzelni nélküle. Íme, néhány példa, hogyan kell jól viselni!
A brooklyni színésznő vaskos szemüvegben is gyönyörű. Anne Hathaway még ezzel a szigorú kerettel sem tűnik szentéletű szűzlánynak, pedig tizenöt éves koráig apácának készült.

Ezt az arcot 44 évesen sem kell takargatni. Az ausztrál színésznő, Cate Blanchett szemüvege csak még inkább hangsúlyozza viselője különleges szépségét és intelligenciáját.

Christina Hendricks bármit is vesz magára, az szexi lesz. Ez az ódon hatású nagypapakeret pedig csak javít az összképen.

Demi Moore szép szeme csak még jobban érvényesül a nagy lencsék mögött. De miért hord manapság minden sztár vastag, fekete keretet?

Talán épp a színésznőből lett monacói hercegné hatására, aki egyszerű, de ízléses stílusával abszolút meghatározó divatikon volt az ötvenes években. Ma már kevesen tudják, de a szemüveget is a rövidlátó Grace Kelly tette szalonképessé és divatkellékké az amerikai nők körében.

Íme, egy jó példa arra, hogy teheti barátságossá stílusunkat egy jól megválasztott keret. Jennifer Aniston szépségéből mit sem vesz el ez a kiegészítő, sőt inkább csak közvetlenebb, megközelíthetőbb lesz tőle.

A szép, örmény származású celeb, Kim Kardashian sohasem maradi stílusáról volt híres. Ezt a jókora szemüveget is inkább smink helyett, divatkellékként hordja, mivel a látásával semmi baj. Jól illik hozzá.

Madonna már húszas éveiben is jól tudta, hogyan lehet egyszerre kacéran és cukin kipillantani a kamerára. A retro stílusú keret azonban nem csak a fotó kedvéért került az énekesnő orra hegyére, Madonna ugyanis rövidlátó, és a hétköznapokon rendszeresen hord szemüveget.

Ellentétben a csodálatos Marilyn Monroe-val, aki ha tehette, titkolta ezt a kis hibáját. Kár, mert ezzel a macskaszem alakú kerettel is milyen imádnivaló volt!

Akárcsak Megan Fox, aki színészként és modellként is tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi áll jól neki. Ez a keret például bájt és intelligenciát kölcsönöz a személyiségének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.