Sztárok

Ő kapott szerepet a Jóban Rosszban sorozatban – fotó

Fésűs Nelly egy igazán megosztó szerepben tűnik fel a Jóban Rosszban című sorozatban.
Macaronnal borított kötény, teáskannákkal díszített táska… Rendelj egyedi, nyomott mintás ruhákat/kiegészítőket csak a Nők Lapja Cafén!
pólóbiznisz keretesek

Megosztó szerepben tűnik fel hamarosan a TV2 kórházsorozatában Fésűs Nelly színésznő, aki Perger Éva modellt alakítja majd a Jóban Rosszban című sorozatban. Szerepe szerint mellrákra való hajlamot örökölt, ezért prevenciós jelleggel, a legnagyobb titokban leoperáltatja a mellét. „A masztektómia egy nagyon komoly döntés, annak ellenére, hogy ma már korrekciós műtétek sokat segíthetnek. Szerintem kívülállóként senki sem tudhatja, hogy hasonló helyzetben mi a helyes döntés, és nem is lehet ebben állást foglalni. Ha az életemet menthetném meg ezzel, vagy a gyermekemért tenném mindezt, akkor biztosan alávetném magam. Sajnos jobban megviselt a szerep, mint vártam, mivel egy barátnőmnél éppen pár hónapja diagnosztizáltak mellrákot” – mesélte Fésűs.

Angelina Jolie néhány hónapja jelentette be, hogy megelőző lépésként masztektómiát hajtottak végre rajta. Rajongóit megosztotta az operáció ténye, ám azóta még több figyelmet kapott a mellrák elleni küzdelem. Nem ő az egyetlen, aki a beavatkozás mellett döntött: a Rém rendes család egykori butus szőkéje, Christina Applegate, és az acélos hangú énekesnő, Anastacia is az operáció mellett döntöttek, így sikerült legyőzniük a gyilkos kórt. 

Ő kapott szerepet a Jóban Rosszban sorozatban - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top