Sztárok

3 igazán szörnyű magyar dal, amit tévéműsoroknak köszönhetünk

Magyar zenei förmedvények, amelyekkel embert lehetne kínozni.
Macaronnal borított kötény, teáskannákkal díszített táska… Rendelj egyedi, nyomott mintás ruhákat csak a Nők Lapja Cafén!

pólóbiznisz keretesek


Csóró Lali: Egy tüzes kis kandúr

Tudjuk, hogy van az a pénz, amiért emberek hülyét csinálnak magukból. Azt is tudjuk, hogy Lalinak munkaköri kötelessége az átlagnál is ostobábbnak lennie, de miért kell még ezt a vonalat erőltetni? Mondjuk mennyivel rosszabb ez, mint Zámbó Krisztián Golden ájjjjja’?

VV Zsófi: Rágógumi
„Most a fiúk… most a lányok… most csak Zsófika!” – hát ennyi. Ilyen nagyszerű karriert lehet befutni, ha az ember 4 héten keresztül zuhanyozik főműsoridőben az RTL-en. Lehet jelentkezni, mert január 26-án újabb céltalan fiatalokból lehetnek haknikirályok.

Cristofel – Kubai ritmus
Zsófika kollégája, Cristofel is villalakó volt, aztán kiderült, hogy ami 2-3 hétig működik a képernyőn, az idekint semmihez nem elég. A szomorú ténynél, hogy ez a fiú elhitte: tényleg megváltozik az élete, csak a kölcsön-luxusautók 20 km/órás begördülése a kínosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top