Sztárok

Újabb botrány Sebestyén Balázsék körül

Vasárnap volt a Vundersőn és Zuperszexi évadzáró adása, ismét kiverte a biztosítékot.

A vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexi vendége Puzsér Róbert volt, akit azért hívtak meg, mert egy időre Thaiföldre költözik. A műsorban nem volt hiány trágár kifejezésekből sem – írja a Bors. “Le…om a nyárspolgárokat, a képmutató, szemforgató embereket. Élvezem, amikor az ájtatosak megbotránkoznak. Otthon mindenkinek belefér a káromkodás, de ha a televízióban hangzik el, akkor kiakadnak. Vélhetően nem ott volt a határ, ahol tegnap jártam, hiszen nem büntetett meg a médiahatóság, ahogy a műsorból sem vágták ki azt, amit mondtam, szóval még bőven lett volna lejjebb” – mondta Puzsér.

Az RTL Klub programigazgatója így nyilatkozott: „tizenhatos karikával futott, így bőven beleférnek a látottak, hallottak”. Sebestyén Balázs természetesen elviccelte, amikor arról beszélt, vége a műsoruknak. „Nézzük a jó oldalát, hazamegyünk, bemutatkozunk újra a családunknak, vannak ennek jó oldalai is” – olvasható a Blikkben, de sem Balázs, sem pedig Vadon Jani nem nyilatkozott egyik lapnak sem.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top