Sztárok

Napi 5 perc a kockás hasért – íme a bizonyíték

Idén májusban indult útjára az első OTO Chili kockahas verseny. A nagy sikerre való tekintettel szeptember 30-án újra lehetett nevezni a kollektív és versenyszerű kockásításba.

OTO CHILI KOCKAHAS VERSENY ÚJRATÖLTVE

A verseny kiírója a Mediwel Kft., felhasználva az előző verseny tapasztalatait, módosított versenyfeltételekkel hirdette meg a kihívást. Ezen verseny során is vállalta minden induló, hogy mindössze napi 5-10 percet edz az OTO Chilivel, és célja, hogy magához képest a leglátványosabb eredményt produkálja. Minderre 10 hét állt rendelkezésükre. A sport az életünk része, így senki nem hagyja abba a megkezdett munkát a verseny végeztével. A kockás has lehetősége mindenki előtt ott áll! A kezdeti eredmények azt bizonyítják, hogy a Chili, a megfelelő étkezés mellett, már 10 hét alatt is hatásos lehet, mindössze napi 5-10 perc használat mellett!

OTO CHILI KOCKAHAS VERSENY ÚJRATÖLTVE

A zsűri, Szentgyörgyi Romeo szakmai támogatásával, egy női és egy férfi nyertest hirdet, aki magához képest a leglátványosabb eredményt érte el. A többi versenyző képére pedig az OTO Chili Facebook oldalán lévő Kockahas verseny alkalmazásban lehet szavazni. Győződjön meg mindenki a saját szemével, milyen eredményt lehet produkálni 10 hét alatt, és szavazzon a legjobbakra. A közönségszavazatok alapján is egy női és egy férfi nyertes örülhet majd. Ők azok lesznek, akik a legtöbb szavazatot tudják gyűjteni a Facebookon. Ha nem is vettünk részt a versenyen, most az eredmény alakulásába bele tudunk szólni, csak pár kattintás, és valaki nagyon fog örülni.

OTO CHILI KOCKAHAS VERSENY ÚJRATÖLTVE

 

A szakmai zsűri pedig Zsoltot és Évát találta a legeredményesebbnek! Elismerés az eredményükért!

Az első OTO Chili kockahas verseny eredményei megtekinthetők itt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top