Sztárok

Victoria Beckham a karácsonyfát is tűsarkúban díszíti – fotó

Victoria Beckham ismét bebizonyította Instagramjára feltöltött fotójával, hogy nem az a tipikus, négygyermekes családanya.

A divattervezőként is sikeres, négygyermekes anyukát újabb oldaláról ismerhették meg rajongói. Köztudott, hogy Victoria imádja a divatot és a magas sarkú cipőt, utóbbival, úgy tűnik, tényleg elválaszthatatlan párost alkotnak. Az egykori Posh Spice Instagram oldalára töltött fel egy fotót, ahol épp nem mindennapi módon díszít egy karácsonyfát. Fekete, szűk ceruzaruhában és tűsarkúban egyensúlyoz egy létrán a csúcsdísszel, ami nem más, mint saját maga, Posh Spice-baba formájában. „Veszélyes lehet a karácsony egy divatnyuszi számára” – írta a fotó alá a mindig komor Victoria, aki azért néha napján megmutatja, hogy igenis tud mosolyogni és vicces lenni. David Beckham nejét sikerült már úgy is lencsevégre kapni, hogy éppen kislányát, Harpert szórakoztatva grimasztolt, legidősebb fia, Brooklyn focimeccsén.

Victoria Beckham a karácsonyfát is tűsarkúban díszíti – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top