Sztárok

Így még biztosan soha nem láttad Tóth Gabit – fotó

Tóth Gabi olyan, mint egy kaméleon. Folyamatosan megújul, mindig valami újat mutat. Ezúttal vicces, kislányos énje tört ki belőle.

Úgy tűnik, Tóth Gabinak agyára ment a mentorkodás és az ezzel járó sok teendő. Legalábbis erről árulkodik az Istenes Bence közösségi oldalára feltöltött fotó, ahol Gabi, előhíva kreativitását és gyermeki énjét, kicsit elszórakoztatta magát és a többieket a múlt vasárnap véget ért X-Faktor döntője előtt. A tehetségkutató ifjú műsorvezetője csak egy kérdést írt a vicces képhez.  „De vajon mi történt Gabival?? :DDDD” – tette fel a kérdést követőinek Bence.

A folyton megújuló külsejű énekesnő ezúttal őrült ovisnak öltözött. Fekete keretes szemüvegét egy cuki virágos ragtapasszal fedte le, de úgy tűnik, első fogával is történt egy kis baleset. A közös, viccesre sikerült fotó a rajongók tetszését is elnyerte.  „Ez nagyon jó, Gabi!” – írta az egyik hozzászóló. „Imádom a humorát, Neki legalább van!!!” – jegyezte meg egy másik.

Ahogy még soha nem láttad Tóth Gabit – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top