Sztárok

Ötödször lesz apa Bruce Willis – galéria

Bruce Willis fiatal feleségének félreérthetetlenül kerekedik a pocakja, húsz hónapos kislánya mellé hamarosan megérkezik a kistesó.

59 éves korára ötszörös apuka lesz Bruce Willis. A Die Hard filmek sztárját és kis családját bevásárlás közben kapta lencsevégre egy szemfüles fotós, és a képeken bizony jól látszik, hogy a háromfős, idilli kis család hamarosan egy újabb taggal bővül. Willis 35 éves modell felesége, Emma Heming-Willis ugyanis a jelek szerint várandós második gyermekükkel.

A pár 2009-ben házasodott össze, és három évvel később meg is született első közös kislányuk, Mabel, aki életének első néhány hónapját éppen Magyarországon élhette meg. Az akciófilmek sztárja korábban úgy nyilatkozott, hogy azt sem bánná, ha még egy rakás gyermekük születne feleségével, annyira boldog a gyönyörű nő mellett. Az újabb csöppség érkezésével Willis már öt gyermek büszke apukája lesz, hisz Demi Moore-ral való házasságából három lánya született, akik teljesen odavannak féltestvérükért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top