Sztárok

Bombahír: hamarabb indul az új Való Világ, ők lettek a műsorvezetők

Nincs több titok, csütörtökön délelőtt egy sajtótájékoztatón az RTLII csatorna mindent elárult a január 12-én induló Való Világ 6-ról.

A csütörtöki sajtótájékoztatón, az RTLII bejelentette, hogy a vártnál hamarabb: már január 12-én elindul a Való Világ 6. A két műsorvezető Lilu és Istenes Bence lesz, ez persze azonnal felveti a kérdést, hogy a tavasszal induló Csillag születiknek ki lesz a házigazdája. A pletykák szerint Ördög Nóra. „A Való Világ a szívem csücske” – mondta a sajtótájékoztatón Lilu.

Újítás a Való Világ életében, hogy mostantól ingyen lehet majd szavazni, egy telefonos applikáció segítségével. De mindenki csak egyszer szavazhat, és a szavazatot vissza is lehet vonni. Így az RTLII szerint tiszta játékra számíthatunk, hiszen nem érkezhet egyetlen telefonról több száz szavazat ugyanarra az emberre. Mindössze a telefonszámunkat kell majd regisztrálni az alkalmazás segítségével. A Való Világ applikáción a játékosokat is jobban megismerhetjük, hiszen mindenkinek saját adatlapja lesz.

Új külsőt kap a villa is, 2014-ben a „vissza a természetbe” hangulatot idézi majd. Az átépítés jelenleg is zajlik.  A VV6 esetében a műsorból két „verziót” fognak sugározni. Este kilenc óra előtt egy cenzúrázott összefoglaló, míg kilenc óra után egy „főösszefoglalót” láthatnak a nézők.

fotó: Besenyei Gergely

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top